Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

onsdag, juli 01, 2009

Vestfjordseilasen


Lady Fame stillte i turklassen denne gang, og målet var å delta. Skipperen har vært sykemeldt over tid nå med en vond arm, .....og båtpuss, seiling og annet regattastyr har vært nedprioritert.

Vi fikk oss en 12 plass i turklassen, og det skal vi ikke skryte av på denne bloggen. Men....en fantastisk opplevelse med vær og sosiale forhold. Mannskapet fungerte godt under alle forhold, tror vi lå godt plassert på den sosiale premielista.


Underveis til Norskott revnet forseilet, og dermed var logistikk kjøret i gang med å få opp seil på fredagskvelden. Gode venner og ekstra hjelp fra en av byens raske biler fikset seilmangelen allerede kl 20:00.


Pulverheksa tok storeslem, med seier i regattaklassen, samt den ærverdige Vestfjordpokalen. At Kenneth og Merethe seiler fort.... er ingen hemmelighet, men vi ante gullplassen, når de passerte oss i et høvelig heftig tempo i god tid før Skrova. Kommentarene ombord var....hva er det de gjør...og ikke vi?


Kabelvåg viste seg fra sitt beste, med markedet, hornmusikk og over 100 båter i pollen. Vi kamperte "longside" med Ashiki på vår faste plass i Smedviken.


Hjemturen ble for motor, og vi rakk en tur innom Grøttøya for en liten sightseeing før "damen" var fortøyd hjemme i Sennvika sent på søndag kveld.


Ingen kommentarer: