Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

tirsdag, juli 14, 2009

Kraftig 40 års markeringDet ble behørig feiret på Ness at "guten" rundet 40. Lapskaus "kalas" i ny stua og skikkelig innvielsesfest av naustet. Det ble sunget irske sanger med akkompangement av "bongo" og gitar, ut i de senere nattetimer. En av slektningene var i ferd med å danse arabiske danser, men dette ble heldigvis stoppet av en reinlender fra trekkspillet. Folket har fått seg et trivelig og flott feriested, og nå ser vi konturene av planene som ble formet for et par år siden. Snekker og malerarbeidet er av øverste klasse i ekte nordlandshustradisjon. At noen av deltagerne klaget over hodesmerter og delvis ubehagelig mage neste dag, tror jeg ikke har noe med maten å gjøre.
Hele familien fra Helgelandsgreina, der alt er på stell, deltok. Ja, og ikke for å glemme matrosen fra Hadeland.Han gikk av seg det meste, neste dag, med friskt morgenbad fra hekken på Lady Fame.Noen tyske turister på kaia ropte "mein goth" og andre uforståelige fraser.

Vi fikk med oss det meste av finværet under vårt opphold. Bortsett fra noen få regnbyger på søndag ettermiddag var solen uavbrutt sterk og klar. Frokost ble inntatt i cockpit med meny opp i mot hva Christian Radic hadde...ifølge mannskapet.Søndagskvelden ble det dorgetur innover Finnøylandet. En fantstisk midnattsol, lite blank fisk, men....... for en kveld.Ingen kommentarer: