Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

torsdag, juli 23, 2009

En liten oppdatering-siste uke

Nå er det torsdags kveld og vi ligger til kai i Sandnessjøen. Denne uken har vært full pakket med aktiviteter. Desverre har det blitt lite tid til blogging, og det.... har vi fått hørt fra flere hold. Teksmeldinger om ....hvor er dere nå ... ingenting å se på bloggen ...osv.

"idyll" - indre Kvarøy

Her kommer seilingsruta:
Fredag Bolga-Halsa
Lørdag Halsa Rødøy
Søndag Rødøy
Mandag Rødøy-Selsøyvik
Tirsdag Selsøyvik
Ondag Selsøyvik-Hestmona-Indre Kvarøy
Torsdag Indre Kvarøy -Sandnessjøen.
"Grace" passerer oss inn til Rødøy (hvis man først skal ha motorbåt....så...)

Med Martin og Magnus som matroser hadde vi en fin seiltur i gjennom sundene og inn til Halsa. En lett bris bidro til at seilene ble oppe helt til vi var inne i havna på Halsa.
Her ble sykklene pakket ut og prøvekjørt.
Halsa var en meget trivelig havn, med vaffler og kaffe på lørdagskafe. Et koselig sted som vi sikker blir å besøke flere ganger.

Lørdag fikk vi god bør ut Skarsfjorden til Rødøy og Havdurbrygga, hvor vi skulle feire 39 årsdagen til rederinnen på Aquilas. Hele mannskapet fikk full bevertning på klokkergården, med fiskegryte, rømmegrøt og drikke til.Det ble mye dykking rundt brygga og tid til tur inn i "eventyrskogen".

Havdur brygga- et fast stopp hos Håkon og Reidun. Anbefales på det sterkeste.


Her ble liggende værfast til mandag, da kulingen ikke ville gi seg. Vi sov dårlig med mye "rykking" i tauverket. Etter en meget urolig natt trosset vi været og fikk en riktig så frisk seilas ned til Selsøyvik. Martin og Magnus fikk jobbe seiltrim og ror.


Selsøyvik

Tirsdag morgen forlot "gutta" skipet til fordel for hurtigbåten. Minstemann skulle hjem for å feire 18 årsdagen. Skuta ble vasket og ryddet, og gjort klar for nye tokt. På kvelden syklet vi til "veiens ende"

Onsdag gikk seilene opp og vi la turen ut til Hestmona. Der møtte vi Ling og Vindheim som begge kom å la seg ved den nye brygga.
Det ble tid til tur og hyggelig samvær , før vi forlot, og seilte ned til Indre Kvarøy.
Her ble vi møtt av egen velkomstkommite fra Albertine og Bonny Lass.
Fritz var selvutnevnt havne vert, og fruen disket opp med G&T rett fra "cooleren".
Det ble diskutert marine spørsmål helt til det ble ganske så mørkt.

Kvarøy var en hyggelig overraskelse, idyllisk, og fredelig atmosfære. Vi har seilt forbi, mange ganger, uten å tenke på denne perlen. Her sov vi godt i en rolig havn.

Etter en rask spasertur, kastet vi loss og fikk en fin seilas helt inn havna på Sandnessjøen. Vi brukte 6 timer i et varmt og fint sommervær. Frisk vind i perioder, med rev i seilene så vi 8 tallet på loggen flere ganger.
Kvelden i Sandnessjøen har vært varm og deilig 22 grader klokken 21:00.
Nå sitter vi i cockpit og nyter roen.... vi har hatt besøk fra "Havørna" et nytt hyggelig bekjentskap fra Vesterålen.

Ingen kommentarer: