Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

tirsdag, desember 23, 2008

Mørketiden er snart overSender en liten Julehilsen fra rederinnen og skipperen til alle dere som er innom på nettsiden.Vedlegger et bilde tatt fra cockpit nummer 2 ,-på jobb. Min utmerkede styrmann Thørset hadde kameraet fremme da vi passerte Kabelvåg og Svolvær i 240 knop (uten spinnaker) på årets desidert mørkeste kveld.Det er lysene fra Svolvær som fremtrer som en liten soloppgang under nordlyset.
Lar den representere håpet hos Nordlendingen.

Bodø seilforening har lagt ut sin aktivitetskalender for 2009.
Corponor seilasen er berammet til helgen 22. mai, og derfra er det kun korte dager frem til årets Vestfjordseilas som går av stabelen 27. juni. Ellers er kalenderen spekket med aktiviteter, fra førtkommende foredrag om forberedelser til langtur med Anders Holo, allerede 20 januar. Bra opplegg som vanlig fra Seilforeningen.

Hva vi skal delta på denne sesongen er ennå uvisst, men sikkert blir det med Vestfjorden. Den datoen er innarbeidet i familien. Likeså sommerferien.
Nå er det luftet ønsker om å seile sør til Lovunden på Lundkommerdag den 14. april. Skipperen er som vanlig "vanskelig" å overtale for slike turer...så vi får se....

Nettsiden har vært flittig besøkt av slekt og venner denne sesongen, og det har vært mange gode kommentarer underveis. Det er mange sider av å legge ut informasjon på nettet, men så lenge dette dreier seg om fritidssysler og ren og skjær "blogging" er det forhåpentligvis greit for de som er spesiellt intressert i å følge med på våre aktiviteter. Bloggen var i utgangspunktet ment som en ren loggbok - i første omgang for oss selv, men som raskt utviklet seg til en blogg for våre venner.


Nå ønsker vi dere alle en riktig God Jul og frisk vind i det nye året som kommer.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Trine og Bjørn.
Det er en fantastisk flott blogg dere lager. Håper den kunne inspirere de øvrige lokale bloggere.

God Jul og Godt Nyttår

Swai