Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

fredag, oktober 24, 2008

Da har det blitt stemt

Bystyret vedtok i går å innføre forbud mot seilbåter i deler av den nye havna i Breivika.
Sitat fra Avisa Nordland.........Innenfor D4 i Breivika tillates det etablert ei ny småbåthavn og molo. Båtplasser innenfor det område som i dag er Breivika småbåthavn, benyttes kun til båter uten mast.

Neste forslag blir vel å fylle betong i de 7. perforerte "ule steinene"som pryder moloen, og som kunstneren Tony Cragg fikk i oppdrag å lage.. en gang på 90 tallet. Dette sammens med diverse andre kunstverk var inne i Kulturlanskap Nordland med et budsjett ...den gang på ca 25 millioner kroner.

Godt er det i hvertfall å ha fortøyningene i perifere strøk. I lagunen på Tverlandet er vi ikke plaget med så mye støy. Her kan suset fra furua fortsatt få være upåvirket av politiske vedtak.

1 kommentar:

Bernt sa...

er det ikke litt overdramatisering? Vedtaket i bystyret gir bare et forbud inenfor et område som i dag har et slikt forbud fordi eierne har bestemt det. Det kan de vel få lov til. Mesteparten av havna vil være for seilbåter. Hvis en får ei havn med 500-700 plasser vil et slikt forbud gjelde maks 20-30 plasser kanskje mindre enn det også siden nåværende havn utenfor Breivika brygge skal fylles igjen til parkeringsplass.