Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

onsdag, juli 30, 2008

Til Inndyr via Bolga

Feriens varmeste dag, 29 grader da vi forlot Rødøy ved 12 tiden.

Vindstille stort sett hele tiden, med et lite Nordavindsdrag av og til. Vi gikk for motor hele dagen, og da vi kom til Bolga var det behov for en strekk på føttene. Nye Bolga Kro har god servering og samme hyggelige betjeningen som tidligere. Breiflabben serveres med skalldyrsaus...prøv den neste gang.


Her la vi til på gjestebrygga ved siden av nybåten til Frank. Vi så at det "lyste" i skinnende blank og fersk gelcoat. Frank hadde sin far med som mannskap på turen fra verftet i Orust og hele veien hjem til Bodø. Det ble visitt ombord, og vi ble mektig imponert over båten. Selv en innbarket Bavariaeier må innrømme at det var meget flott og rommelig ombord. Og så lukta det nytt treverk...ikke plast. Gratulerer til Frank ....måtte hell og lykke følge skipet på alle hav.
Etter vi passerte Rota, møtte vi "Levante" med the Fossgårds...midtfjords på Fugløyfjorden.
I finværet ble det stopp og en liten prat.... helt uten fendere. De startet ferien nå med 2 smårollinger ombord og en tenåring. Med det været som meldes nå er det duket for fin badeferie.


Vi ankom Inndyr sent på kvelden. Trygg og rolig havn som alltid. Vi måtte tilbringe natten på bølgedemperen, men det gikk greit.

Ingen kommentarer: