Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

torsdag, juli 17, 2008

RøtterUnder en sen spasertur over fra Selsøy, Hestøy og til Rangsundøy, gikk diskusjonene om sjangsen for å se tilbake Stein Inges gamle Granada 2.3 L. Denne bilen en, 1978 modell, var solgt tidlig på 80 tallet ut til Selsøyvik.
Etter en lang vandring i relativt øde område kom vi til et steinbrudd hvor det var samlet en del gammelt skrap, og der midt i blandt all rustfarven lyste det opp en lyseblå metallic Granada.
Klart at den tidligere eieren ble rørt. Han bekreftet eierforholdet med å stolt vise oss støtdemperne fra Biltema, som han egenhendig hadde skiftet.
Bildene taler for seg selv

1 kommentar:

Pulverheksa sa...

Fint at dere koser dere på tur! Tenkte å komme med et tips: Nordnesøy. Ikke så mange som tar turen dit. Godt beskyttet havn inne i vågen. Vanskelig å tro at det går an å gå helt inn, og der er absolutt ingen fasiliteter. Vi lå ved fiskebruket når vi var der en lørdagskveld. Og da fikk vi lov siden det var helg.

Og så kommer kluet: Ta spaserturen over øya til Nordvest-siden (det går traktorvei helt frem), til en helt konge strand i en vik, med tilrettelagt bålplass og gapahuk. Utrolig idyllisk plass!