Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

søndag, juni 22, 2008

Vestfjordseilasen nærmer seg
Det er til nå over 90 påmeldte båter på årets Hovde Vestfjordseilasen. Det ser faktisk ut til å bli deltager rekord i år, med så mange som er forhåndspåmeldt. Vi vet at det dukker opp flere båter i Nordskott.
Lady Fame har etter nøye vurdering plukket ut mannskapet til årets seilas.

Hopsværingan skal i år debutere på Vestfjorden, mens Monica og Magnus står for familie innslaget. Vi blir 6 stykker ombord, noe som maner for litt friske vindforhold. Det kan det nok bli værre med å få opp vindstyrken, da langtidsvarslet på Yr viser følgende ......... Tirsdag til søndag: Tirsdag nordvestlig bris. Regn og regnbyger. Litt lavere temperatur. Onsdag og torsdag vestlig senere skiftende bris. Enkelte regnbyger. Omtrent uendret temperatur, men litt stigende temperatur igjen i sør torsdag. Fredag, lørdag og søndag rolige vindforhold. Litt regn av og til, men lange perioder med opphold. Litt stigende temperatur.

Tror nok de har rett når de spår rolige vindforhold, langtidsvarslet på Sailing weather online viser rolige vindforhold i hele Nordland i perioden. Vi får satse på at lavtrykket får litt mere fart i de kommende dagene slik at vi får litt vindøkning her oppe. Bilder illustrerer gule felter med 15 m/s...og det ligger på utsiden av vestlandet i dette varslet.

Uansett vindforhold er Vestfjordseilasen, årets høydare, og vi får bare ta det som måtte komme.

Vi planlegger utseiling på torsdag kveld, med fast stopp i Hellnessund. Der møter vi antagelig de faste båtene for en liten bryggeprat før vi tar kveld utpå natta. Fersk sei står på menyen i år også. Vi gleder oss.

Ingen kommentarer: