Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

søndag, mai 25, 2008

Til de bekymrede lesere
Ja, Lady Fame er kommet til mål i årets Corponor regatta.

Mange har fulgt "trackingen" underveis, å funnet det meget bekymringsfult at vi hadde stoppet opp i Vestfjorden. Nå skulle plasseringen nesten tilsi at vi hadde gjort nettopp det, men årsaken var at den berømte tracking boksen hadde tatt kveld etter runding Værøy.

Dermed var nett presentasjonen av Lady Fame helt feil, og vi fikk mange forespørsler via telefon og tekst meldinger ...utover natten. Vi ble til og med mistenkt for å ha stoppet på Værøy, da det var fest på lokalet.

Sannheten var derimot en helt annen,- vi seilte for det vi var gode for hele natta. Det holdt kun til en 18 plass på totalen. Etter forholdene skal vi ikke klage. Vi gjennomførte en flott regatta, som ga et par perioder med vindstille, så mye som ca 4 timer til sammen, og ellers flotte forhold.

Lady Fame gjør 7.3 knop nå med kurs på bøya. Vi har hatt følge med Swai men han passerte på kryssende kurs med full spinnaker enorm fart og retning England ? Bilde og tekst fra Multi media melding til Seilmagasinet på tur inn mot Værøy.....


Å ligge i vindstilla er en del av spillet, og hører med, selv om det kan gi rene "Bingo" utslag.Denne gangen har vi gjennom lange analyser utover lørdagsnatten kommet frem til at dette ikke var så værst alikevel.

Tore Hansen som var mannskap, gjorde en utmerket jobb, og vi var enige om at dette samarbeidet var noe å bygge på frem til nerste års Corponor.

Sula Bassana som vi slo på målstreken i fjor, tok innervingen på oss i år, og kom i mål over 3 minutter tidligere enn oss denne gangen. Bare det er nok til å planlegge neste års seilas.

Regatta ledelsen i Corponor trenger ros også i år.Et utmerket arrangement, med involvering av bl. a. Hurtigruta Nord-Norge som start båt, Nyholmen skanse som fyrte av startskuddet. Roy Rise som regattasjef er toppers.

Jeg skal komme tilbake senere med flere bilder og gode historier, men avslutter her, da pliktene kaller. Man må jo.... jobbe også.

1 kommentar:

Roy Rise sa...

Alltid artig å følge med på bloggen din Bjørn og takk for innsatsen!