Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

mandag, oktober 01, 2007

Fantastisk helg på fjorden


Landegoderegattaen på lørdag ble en flott opplevelse, med et helt fantastisk vær.


Selve regattaen ble avsluttet underveis, da manglende vind etterhvert satte en stopper for utseilt distanse.

Finværet nytes før start

Lite vind i starten gjorde sitt til at første startpulje fortsatt lå på linja når den høyeste lys klassen fikk sin start 15. minutter senere.

Taktikken legges

Fra startlinja


Vi klarte etterhvert å få sig i båten, og utnyttet hvert eneste vindkast. Etterhvert steg håpet etter runding av Hjartøy, men godt utpå Landegodefjorden, forsvant vinden helt, og vi fikk beskjed om å starte motor for å nå avslutningen på Kunstforeningen. Der var det kaffe , loddtrekning og overlevering av penger til TV aksjonen. Godt over 11000 kr hadde arrangementet samlet inn.

Hurtigruta gikk motsatt bane


Vi samlet oss for et godt måltid på Kaia, og deretter satte vi seil sørover for en flott "nattseilas" ned til Inndyr. Vi opplevde en helt spesiell solnedgang i en ellers spektakulær kveldshimmel.

Utkikken

Kveldstur på tettstedet, og gode historier, hører med til lørdagens underholdning.


Søndags morgen våknet jeg til god kaffelukt i båten. Mannskapet hadde startet tidlig med helgens aviser, og etterhvert disket rederinnnen opp til stor fellesfrokost, før vi la kursen via Krokholmen. Her ble det en kort stopp med sightseeing.
Inndyr


Vinden frisknet til utover søndagen og vi registrerte over 37 knop på måleren.Godt med rev i seilene ga oss en frisk seilas hjem til Sennvika. Autopiloten fikk slappe av helt til vi startet motor inne på Saltenfjorden. Lady Fame ble fortøyd kl 2030, etter en fin helg.

Ingen kommentarer: