Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

fredag, juni 22, 2007

Nord Norge - avdeling av Norsk Bavaria Klubb-


Nå er vi i gang med egen avdeling av Bavariaklubben
Bernt Aanonsen har vist et flott initiativ til å dra i gang en egen avdeling for Nord Norge. Publiserer her mailen som er gått ut til de som foreløpig er registrert med E-Mail.
Siste tallene er pr. dato: 14 påmeldte Bavariabåter til Vestfjorden.
Undertegnende var samlet tirsdag 12. juni til et første møte i et foreløpig styre for Nord Norge - avdeling av Norsk Bavaria Klubb. Vi har vært villig til å få i gang aktivitet i klubben ut fra de ideene som er presentert på nettsiden til klubben og i e-post til medlemmene.

Vi har satt oss tre mål for denne sesongen:
En uformell samling av Bavaria eiere på Nordskot (fre)dagen før Vestfjordseilasen.

Her vil det bli gjennomgang av regler og taktikk for Vestfjordseilasen for å forberede de som ikke er så veldig vant med regattaseiling. Vi regner med en samtale om saken som også kan gi tips til mer vante seilere.

Og konstituering av Nord Norge – avdelingen med valg av styre og diskusjon om hva vi ellers kan gjøre felles.

Muligens for vi også til en riggsjekk på båtene på denne fredagen.

Ellers regner vi med å se på hverandres båter for tips og råd om forskjellige måter å gjøre ting på. Det vil være flere erfarne seilere som kan gi råd og veiledning i båtene.

Møtet blir en gang etter kl 12:00 på fredagen.

For de som kommer torsdag kveld er det åpen pub på Nordskot og vi kan begynne å bli kjent allerede. Fredagen vil det også bli arrangert seilas for tradisjonsbåtene.

Jeg har fått en del tilbakemeldinger på at folk kommer og 13 bavariabåter er påmeldte på Seilasen. Men det hadde vært flott med en tilbakemelding på om dere kommer fredagen så tidlig at dere kan være med på arrangementet.

Premiering av beste Bavariabåter over Vestfjorden
Hovde Maritim har lovet å sette opp premier til de beste Bavariabåtene over Vestfjorden. Dette blir båtutstyr i sikkerhetskategorien og vil være flotte premier.

Lage medlemsliste med båt type, navn og nr
Vi tror at ei liste over medlemmene i Nord –Norge vil være hyggelig å ha med på sommerens seilas. Ser du en Bavaria kan du kanskje kjenne den igjen og ta kontakt. Vi ønsker å ha med følgende opplysninger: Båtnavn, Seilnr/regnr, type, eier, mob nr, adresse.
For at vi skal få dette til ber jeg dere alle om å sende inn disse opplysningene så fort som mulig. Dersom dere ikke vil stå på lista bør dere sende en reservasjon. Ved raske tilbakemeldinger vil jeg ha klar ei liste før vi drar på Vestfjorden.
NB: bare de som selv sender inn opplysninger vil få lista.

Send opplysningene til: baanonse@online.no

Vel så er det bare å melde seg på Vestfjordseilasen: http://bodoseilforening.no/

13 bavariabåter er allerede påmeldt.

Vi oppfordrer også Bavaria eiere å få seilnummer i seilet, dette får du ved henvendelse til Norges seilforbund: http://www.seiling.no/t2.asp?p=36919

Hilsen

Bjørn Johansen, Frank Larsen og Bernt Aanonsen

Ingen kommentarer: