Siste kjente posisjon for LadyFame

GPS tracking powered by InstaMapper.com

søndag, januar 14, 2007

"Lady Fame" påmeldt CORPONOR 2007Lady Fame er påmeldt.

Nå er det bare å bruke tiden frem til mai måned med å få riggen justert, ny seilgarderobe, og å få plusset på noe ekstrautstyr hmmm...


Her er litt info fra Bodø Seilforening`s utmerkede WEB side vdr. regattaen.


CORPONOR Offshore Race 2007 - Nord-Norges tøffeste regattautfordring – også denne gangen som tomannsregatta med start fra Bodø fredag 11. mai 2007. Arrangør er Bodø Seilforening (BSF).

CORPONOR Offshore Race 2007 er seilernes store styrkeprøve. Nærmere 113 nautiske mil i luftlinje skal tilbakelegges, både i kystnært farvann og over åpent hav. Nytt i år er at båtene kan følges på internett. CORPONOR Offshore Race 2007 er regattaen som tilbyr langt større utfordringer enn det å sitte timevis på rekka som ballast. Regattaen arrangeres for 3. gang i 2007, og i fjor var det 26 båter med, mer enn dobling fra året før. Deltagelsen i 2007 er begrenset til 35 båter. Det vil bli innført venteliste og ved frafall av påmeldte båter vil det være mulig å få delta. For å få delta må skipper ha fylt 21 år og mannskap fylt 18 år.
Regattaen er åpen for alle båter som er bygd og utrustet etter NSF's sikkerhetskategori 3. Det vil bli seilt i 2 klasser, en regatta og en turklasse. Løype for turklassen vil være Bodø – Værøy –Bodø (88 nm). For å delta i regattaklassen må båten ha gyldig NSF Lys-bevis. Dette skal fremvises i forbindelse med registrering.

Starten går fra Bodø havn fredag 11 mai kl 1200. Båter må krysse mållinjen senest før kl 21.00 lørdag 12.mai for å bli regnet som fullførende båt.

Løype for regattaklassen:

Legg 1; 16 nm Bodø-Karlsøyvær Sør (grønn stake ved Øyholmsbøen)
Legg 2; 42 nm Karsløyvær – Værøy (bøye rundes)
Legg 3; 38 nm Værøy – Fleinvær (Nupen Sør)
Legg 4; 17 nm Fleinvær – Bodø

Total lengde 113 nautiske mil.

Påmeldte båter publiseres fortløpende på hjemmesiden til BSF.

CORPONOR Offshore Race 2007
Leder Roy Rise tlf 907 87310, royrise@online.no

Følg med på
http://www.bodoseilforening.no Her vil vi stadig legge ut nyheter om regattaen og her kan du også se hvem som har meldt seg på i form av bilder og tekst. Du vil også kunne laste ned opplysningsdokumenter om regattaen. Seilere som ikke har båtplass, men som ønsker å delta som mannskap, kan melde sin interesse på hjemmesiden til BSF under Mannskapsbørs.


Ingen kommentarer: